Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g de gnocchi
- 500 g de brocolis
- 5 g de beurre
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu), coupé en morceaux
- 100 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 472 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto chèvre-brocoli
45min
Pâtes au gorgonzola
40min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Gratin de pâtes au brocoli, poire et bleu
1h
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Gratin de coquillettes au poireau
45min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h