Cabillaud et speck, purée de chou-fleur

Cabillaud et speck, purée de chou-fleur

4.1 393 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g de chou-fleur en fleurettes
  • 600 g de dos de cabillaud coupé en 4 morceaux
  • du sel
  • 2 filet d'huile d'olive
  • 8 tranches fines de speck en fines lamelles
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 50 g de cacahuètes, grillées et salées
  • poivre moulu
  • 30 g de cacahuètes, grillées et salées concassées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 394 kcal / 1648 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...