Urządzenia i Akcesoria
Pâtes fraîches rouges
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
200 g de farine de blé et un peu pour fariner
-
100 g de jus de tomate
-
1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
532.5 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1019.8 kJ /
242.5 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 godz. 45 min
Pain surprise
24 godz.
Pâtes fraîches jaunes
1 godz.
Pâtes fraîches vertes
1 godz.
Pâtes fraîches
1 godz.
Pain de mie
3 godz. 20 min
Ravioli asperge-roquette
2 godz.
Pâte feuilletée maison
1 godz.
Croissant
16 godz.
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Gnocchis poêlés aux herbes
1 godz. 20 min
Ravioli, on est lundi !
2 godz. 30 min