Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de farine de noix de coco
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de blé
- 10 g de sel
- 850 g d'eau
- 40 g d'abricots secs, coupés en morceaux
- 50 g de raisins secs
- 50 g de noisettes décortiquées
- Wartości odżywcze
- na 6 parts
- Kalorie
- 10482.4 kJ / 2505.4 kcal
- Białko
- 75.7 g
- Węglowodany
- 456.3 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.1 g
- Błonnik
- 80.9 g
- Sód
- 4060.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de campagne
4sa
Pain de mie aux graines
6h
Pains au maïs
3h 20min
Pain aux olives
3h 40min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Pain aux noisettes
3 Std. 15 Min
Pain au yaourt et aux amandes
1h 20min
Gâteau à la patate douce, à l'orange et aux épices
2h 20min
Pain aux différents fruits secs
2h 55 min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 godz. 40 min
Pain énergie aux graines
7hod. 25min
Pain aux graines
5sa