Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de farine de noix de coco
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de blé
- 10 g de sel
- 850 g d'eau
- 40 g d'abricots secs, coupés en morceaux
- 50 g de raisins secs
- 50 g de noisettes décortiquées
- Wartości odżywcze
- na 6 parts
- Kalorie
- 10482.4 kJ / 2505.4 kcal
- Białko
- 75.7 g
- Węglowodany
- 456.3 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.1 g
- Błonnik
- 80.9 g
- Sód
- 4060.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain au yaourt et aux amandes
1h 20 min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Pain à la farine de châtaigne
3h 10 min
Pain de mie
3h 20min
Pain aux fruits secs
3 godz. 45 min
Baguette à la farine d'épeautre
4 Std. 20 Min
Biscuits du randonneur
5h
Pain de mie aux graines
6 Std.
Pain complet ultra-moelleux
2h 15 min
Pain aux différents fruits secs
2 Std. 55 Min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40 min
Le pain bénit
2 godz. 30 min