
Urządzenia i Akcesoria
Penne risottate al pesto di melanzane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di pinoli sgusciati30 g
-
di olio extravergine di oliva10 g
-
di sale2 cucchiaino
-
di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate1 rametto
-
di melanzane a cubetti (3 cm)200 g
-
di pomodori maturi a spicchi100 g
-
spicchio di aglio1
-
di acqua700 g
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaino
-
di pasta secca tipo penne350 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
381 kcal /
1594 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
65.2 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy