Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)

Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)

4.3 205 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla bianca in quarti
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di peperoni rossi puliti e a tocchetti (2 cm)
    250 g
  • di mandorle pelate
    70 g
  • di anacardi
    30 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 ½ cucchiaino
  • di acqua
    1200 g
  • di pasta secca tipo farfalle integrali
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 563 kcal / 2356 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...