Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
TM5

Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)

4.3 (175 ocen)

Składniki

  • 50 g di cipolla bianca in quarti
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti (2 cm)
  • 70 g di mandorle pelate
  • 30 g di anacardi
  • 1 ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle integrali

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2356 kJ / 563 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
30 g
Błonnik
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy