
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla bianca in quarti50 g
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di peperoni rossi puliti e a tocchetti (2 cm)250 g
-
di mandorle pelate70 g
-
di anacardi30 g
-
di sale preferibilmente integrale1 ½ cucchiaino
-
di acqua1200 g
-
di pasta secca tipo farfalle integrali320 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
563 kcal /
2356 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy