Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sweet soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 garlic clove
- 4 eschalots (approx. 70 g), cut into halves
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 130 g water
- 1 tsp cornflour
- 40 g soy sauce
- 40 g brown sugar
- ¼ - ½ tsp dried chilli flakes, to taste
Pickled vegetables
- 400 g water
- 200 g malt vinegar
- 2 tsp salt
- 140 g carrot, cut into matchsticks
- 140 g Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into matchsticks
- 2 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 tbsp sesame oil
- 2 tbsp peanut oil
- 140 g red onion, cut into thin strips
- 4 sprigs fresh coriander, stalks and leaves cut into thin slices (see Tips)
- 1 tbsp black sesame seeds
Prawn balls
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 400 g prawn flesh
- 3 tbsp cornflour
- 1 egg
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground white pepper
- ½ tsp lime juice
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1196.5 kJ / 28.3 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1925 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Chilli oil
25 Min
Nam Jim
10 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Gyoza meatballs
35 Min
Chicken banh mi
4h 35min
Goi muc (squid salad)
45min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min