Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 1 orange, zest and juice
- 1 lemon, zest and juice
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ fresh green chilli, cut into halves
- 1 tbsp sweet chilli sauce
- 30 g fish sauce
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 2 tsp rice wine vinegar
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch raw sugar, to taste
Salad
- 500 g water
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (3 cm)
- 500 g fresh boneless salmon fillet, cut into pieces (3 cm)
- 300 g raw prawns, peeled or with tails intact
- 1 - 2 tbsp olive oil, for frying
- 300 g scallops with or without roe, cut into halves
- 100 g fresh baby spinach leaves, or mixed salad greens
- ½ red onion, cut into thin slices
- fresh herbs, for garnishing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2857 kJ / 680 kcal
- Białko
- 81 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1230.5 mg
Alternatywne przepisy
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Hearty seafood chowder
1h
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Sicilian prawn salad
40 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min