Urządzenia i Akcesoria
Citrus seafood salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Dressing
-
orange zest and juice1
-
lemon zest and juice1
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh green chilli cut into halves½
-
sweet chilli sauce1 tbsp
-
fish sauce30 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices2
-
rice wine vinegar2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
raw sugar to taste1 pinch
Salad
-
water500 g
-
white fish fillet cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh boneless salmon fillet cut into pieces (3 cm)500 g
-
raw prawns peeled or with tails intact300 g
-
olive oil for frying1 - 2 tbsp
-
scallops with or without roe, cut into halves300 g
-
fresh baby spinach leaves or mixed salad greens100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh herbs for garnishing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1230.5 mg
Białko
81 g
Kalorie
2857 kJ /
680 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Fish stock
35 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Chilli crab pasta
35 min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min