Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1663.5 kJ / 396.8 kcal
- Białko
- 33.5 g
- Węglowodany
- 21.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 258.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paupiettes de veau aux olives
50min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1 godz. 35 min
Truites meunières aux pignons en persillade
50min
Vol-au-vent aux coquillages
1h 5min
Tourte saumon-oseille
1 Std. 15 Min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Filets de merlan en papillote de poireau
45 min
Monstres de purée de pommes de terre au four
2 Std. 5 Min
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45 min
Rôti de bœuf, purée de pommes de terre et céleri
45 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min