Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1663.5 kJ / 396.8 kcal
- Białko
- 33.5 g
- Węglowodany
- 21.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 258.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flans saumon-courgette
1h
Îles flottantes, crème à la menthe
2j 10 menit
Caille, sauce à l'orange et carotte
45min
Feuilles de chou farcies
1h 10min
Filet mignon de porc farci aux pruneaux
1h 20min
Crème brûlée allégée
3hod. 15min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Soufflé au fromage sans gluten
35min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min