Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 3 ailes de raie
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de poivre vert en saumure
- 3 branches de persil frais, équeutées
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 566 kJ / 134.2 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Beurre aux algues
2h 20min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Rillette de sardine au citron
5 min
Raie aux câpres
45min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Sauce au cidre
20min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Rillettes de merlu et chorizo doux
12h
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25min
Crème de sardine au whisky
5 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min