Farçou

Farçou

3.8 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 125 g de feuilles de blette sans les côtes, coupées en morceaux
  • 20 g de persil frais, équeuté
  • 50 g de restes de viande cuite (viande blanche ou jambon blanc), coupés en morceaux
  • 125 g de riz bien cuit
  • 125 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 2 œufs
  • 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 60 - 100 g de raisins secs
  • huile végétale

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 226.2 kcal / 949.5 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 174.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...