Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 champignons de Paris frais (3 cm de diamètre)
- 250 g d'eau
- 100 g de chorizo doux, émincé en fines rondelles
- 120 g de fromage frais
- 150 g de crème fraîche
- 1 pincée de curry en poudre
- 6 brins de ciboulette fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 757 kJ / 182 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eclairs saumon-Passion
2h
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 Std. 30 Min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min