Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 champignons de Paris frais (3 cm de diamètre)
- 250 g d'eau
- 100 g de chorizo doux, émincé en fines rondelles
- 120 g de fromage frais
- 150 g de crème fraîche
- 1 pincée de curry en poudre
- 6 brins de ciboulette fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 757 kJ / 182 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3sa 15 dk
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min