Polenta aux champignons et saint-jacques
TM6 TM5

Polenta aux champignons et saint-jacques

3.3 (29 ocen)

Składniki

  • 400 g de lait entier
  • 1 pincée de cannelle en poudre
  • 60 g de polenta
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 200 g de champignons de Paris frais, émincés
  • 2 noix de saint-jacques, coupées en lamelles

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1291 kJ / 307 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy