Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 cuisses de canard confites, effilochées avec leur graisse
- 100 g de carottes, en cubes
- 1 feuille de laurier frais
- 3 branches de thym frais
- 50 g de concentré de tomate
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- 1 filet d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1594 kJ / 381 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Sauté de veau au chorizo
1h
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35 Min
Picadillo à la cubaine
50min
Travers de porc à la moutarde
1h 20 min
Colombo de porc aux légumes
45min
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Poulet au vin rouge
55min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1h 20 min
Bœuf coco
3h 20min