Ragoût de canard et tagliatelle

Ragoût de canard et tagliatelle

3.9 141 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 cuisses de canard confites effilochées avec leur graisse
  • 100 g de carottes en cubes
  • 1 feuille de laurier frais
  • 3 branches de thym frais
  • 50 g de concentré de tomate
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
  • 1 filet d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 1594 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...