Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g de perles de blé à cuisson rapide
- 150 g de petits pois surgelés non décongelés
- 150 g de jambon de poulet en lanières
- 4 portions de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1517 kJ / 360 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Gnocchis à la carbonara
15min
Risotto à la viande hachée
45min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 min
Patoto petits pois jambon
30min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Nouilles sauce verte et rose
20min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min