Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g de perles de blé à cuisson rapide
- 150 g de petits pois surgelés non décongelés
- 150 g de jambon de poulet en lanières
- 4 portions de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1517 kJ / 360 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Patoto petits pois jambon
30 min
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 min
Gnocchis à la carbonara
15min