Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'aiguillettes de poulet
- 4 tranches de speck
- 125 g de mozzarella, en lamelles
- 12 tomates cerise, coupées en quatre
- sel
- poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz basmati
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Poulet à la crème et à la moutarde
45min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Risotto à l'espagnole
30min
Spaghettoni à la carbonara
20min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min