Porc aigre-doux à la purée

Porc aigre-doux à la purée

4.1 197 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de jus de raisin noir
  • 25 g de sauce de soja
  • 3 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés de 2 cm
  • 25 g de vinaigre balsamique
  • 1 c. à soupe rase de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
  • 600 g d'échine de porc, désossée en dés de 2 cm
  • 100 g d'oignons grelot surgelés
  • 30 g de beurre
  • du sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 580 kcal / 2418 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...