
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 878.5 kcal / 3672 kJ
- Białko
- 78.5 g
- Tłuszcz
- 50.5 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.5 g
- Sód
- 2447.5 mg