Crème de sardine au whisky
TM6 TM5

Crème de sardine au whisky

4.1 (45 ocen)

Składniki

  • 180 g de beurre, coupé en morceaux
  • 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 10 g de whisky
  • 280 g de sardines à l'huile, égouttées (2 boîtes)
  • pain en tranches

Wartości odżywcze
na 470 g
Kalorie
9371 kJ / 2261 kcal
Białko
74 g
Węglowodany
52 g
Tłuszcz
192 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Błonnik
4 g
Sód
1966 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy