Huîtres gratinées au pineau des Charentes
TM5 TM31 TM6

Huîtres gratinées au pineau des Charentes

4.9 (58 ocen)

Składniki

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 30 g de chapelure
  • 400 g d'eau
  • 24 huîtres
  • 70 g d'échalotes, coupées en deux
  • 20 g de beurre demi-sel
  • gros sel
  • 100 g de pineau des Charentes
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de poivre blanc en grains, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2330.8 kJ / 557 kcal
Białko
45 g
Węglowodany
26.2 g
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy