Turbot sauce champagne
TM5 TM31 TM6

Turbot sauce champagne

4.8 (63 oceny)

Składniki

  • 40 g d'échalotes, coupées en deux
  • 100 g de beurre, coupé en morceaux
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson déshydraté
  • 100 g d'eau
  • 170 g de champagne
  • 6 filets de turbot (150 g chacun env.)
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à soupe de crème fraîche
  • 5 jaunes d'œufs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1574 kJ / 377.7 kcal
Białko
28.5 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
25.5 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy