Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

4.6 47 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • pomodori datterino a metà
    8
  • di sale
    1 pizzico
  • di baccalà ammollato e dissalato
    600 g
  • di cavolfiore romano, pulito e in cimette
    500 g
  • cipolla in quarti
    1
  • di acqua
    500 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½
    ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • pomodori secchi sott'olio a pezzi piccoli
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 358 kcal / 1498 kJ
Białko 37.9 g
Tłuszcz 19.1 g
Węglowodany 9.2 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...