Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de sucre
- le zeste d'orange, d'une orange bio, zeste prélevé à l’économe, reste réservé
- 1 gousse de vanille, en morceaux (2 cm)
- 750 g de vin blanc, sec
- 250 g de jus de pomme
- 3 clous de girofle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1004 kJ / 239 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Papet vaudois
55 dk
Émincé à la zurichoise
50 dk
Rösti bernois
40 dk
Filet de porc sauce moutarde
30 Min
Riz Casimir (8 portions)
1sa
Gâteau du Vully
2sa 30 dk
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1sa
Riz Casimir
45 dk
Vin chaud
20 dk
Macaronis du chalet
45 dk
Tarte au vin cuit
45 dk
Ragoût de bœuf
1h 50min