Urządzenia i Akcesoria
Vin blanc chaud
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
80 g de sucre
-
les zestes d'orange d'une orange bio, zeste prélevé à l’économe, reste réservé
-
1 gousse de vanille en morceaux (2 cm)
-
750 g de vin blanc, sec
-
250 g de jus de pomme
-
3 clous de girofle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.3 g
Kalorie
1004 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce balsamique
10 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Sirop de gingembre
1 godz.
Confiture pomme-pomme de terre
25 min
Flammekueche aux asperges et jambon
1 godz. 40 min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1 godz.
Macaronis du chalet
45 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Dip au thon
5 min
Vin chaud
20 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Papet vaudois
55 min