Knöpflis à l’ail des ours

Knöpflis à l’ail des ours

4.9 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de gruyère en morceaux (2 cm)
    100 g
  • d'ail des ours, frais en morceaux (4 cm)
    100 g
  • œufs
    3
  • d'eau
    100 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de farine
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de noix de muscade, fraîchement moulue
    ¼ de c. à café
  • de poivre
    4 pincées
  • d'eau
    3 l
  • de sel
    1 c. à soupe
Rôtir des knöpfli
  • de beurre à rôtir
    2 c. à soupe
  • de sel
    ¼ de c. à café
  • de poivre
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 532 kcal / 2229 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...