Urządzenia i Akcesoria
Soupe bâloise à la farine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
50 g de farine
-
50 g de gruyère coupé en dés (2 cm)
-
80 g d'oignon coupé en deux
-
45 g de beurre à rôtir
-
1000 g d'eau
-
2 cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
-
1 pincée de sel
-
1 pincée de poivre, moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
842 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tarte au vin cuit
45 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Salade de cervelas au fromage
10 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Rösti bernois
40 min
Spätzlis à la grisonne
45 min
Gâteau oignons-fromage
1 godz. 15 min
Tourte au kirsch de Zoug
4 godz.
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Polenta tessinoise
45 min
Pain paysan
3 godz.
Sauce à salade à la française
20 min