Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
TM5 TM6

Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue

4.8 (9 ocen)

Składniki

Le crumble

  • 50 g de beurre, en morceaux
  • 50 g de sucre
  • 50 g d'amandes en poudre
  • 1 pincée de sel

La garniture

  • 2 citrons verts
  • 50 g de sucre de canne complet
  • 500 g de chair de mangue, fraîche, en dés
  • 20 g de sucre
  • 150 g de crème, 35 % de m.g.
  • 180 g de chocolat blanc, en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2063 kJ / 493 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy