Wersje kompatybilne
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le crumble
- 50 g de beurre, en morceaux
- 50 g de sucre
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
La garniture
- 2 citrons verts
- 50 g de sucre de canne complet
- 500 g de chair de mangue, fraîche, en dés
- 20 g de sucre
- 150 g de crème, 35 % de m.g.
- 180 g de chocolat blanc, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1h 15min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Mousse au thon
5 Min
Vol-au-vent aux quenelles
30 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Moutarde au piment rouge et miel
Brak ocen
Cake aux branches
1h 10min
Tarte au vin cuit
45min
Cake aux baies
1h 15min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 Std. 40 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min