Wersje kompatybilne
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le crumble
- 50 g de beurre, en morceaux
- 50 g de sucre
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
La garniture
- 2 citrons verts
- 50 g de sucre de canne complet
- 500 g de chair de mangue, fraîche, en dés
- 20 g de sucre
- 150 g de crème, 35 % de m.g.
- 180 g de chocolat blanc, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip au fromage frais et aux herbes
10min
Mousse au thon
10min
Mousse au thon
5min
Sauce cocktail
5min
Sauce au yaourt à l'abricot au curry
10min
Panna cotta
6h 15min
Pain aux tomates et basilic
1h 45 min
Mayonnaise à l'avocat
15min
Crevettes sweet and sour
40 min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 Std. 40 Min
Gâteau à la crème
45 min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min