Vin chaud

Vin chaud

4.7 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de sucre de canne
    100 g
  • orange bio coupée en deux
    1
  • gousse de vanille coupée en deux, de biais
    1
  • bâton de cannelle (4 cm de long)
    1
  • de vin rouge, sec
    750 g
  • de rhum
    40 g
  • clous de girofle
    2
  • étoiles de badiane (anis étoilé)
    2
  • orange bio coupée en 6 rondelles
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 272.2 kcal / 1141.8 kJ
Białko 0.9 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 32.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...