Assiette bernoise

Assiette bernoise

3.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

Choucroute
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 15 g de beurre
  • 8 baies de genièvre
  • 1000 g de choucroute crue
  • 600 g de côtes de porc, fumées
  • 1 morceau de lard fumé
  • 1500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 100 g de haricots verts, séchés ayant trempés toute une nuit dans de l’eau froide
  • 1 saucisse de langue bernoise
  • 1 jarret de porc (env. 400 g) cuit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 44 g
Kalorie 2277 kJ / 544 kcal
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...