Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon (50 g)
- 40 g d'un mélange d'herbes aromatiques, fraîches p. ex. persil, sans les tiges
- 200 g de fromage frais
- 200 g de crème acidulée
- 1 c. à café de sel aux herbes
- 2 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 501 kJ / 120 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Tarte à la rhubarbe
55 Min
Sauce balsamique
10 Min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Salade de crudités
10 Min
Mousse au thon
5 Min
Sauce cocktail
5 Min
Sauce BBQ
20min
Salade de carottes
15 Min
Mousse à la truite
5 Min
Croissants au jambon
35 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min