Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon (50 g)
- 40 g d'un mélange d'herbes aromatiques, fraîches p. ex. persil, sans les tiges
- 200 g de fromage frais
- 200 g de crème acidulée
- 1 c. à café de sel aux herbes
- 2 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 501 kJ / 120 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Asperges et sauce tartare au séré
50 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Caramels au beurre salé
1h 45min
Mousse au thon
5min
Tartinade d’aubergines
20 min
Tartines à la salade d’œufs
15min
Pesto de basilic
10 min
Dip au thon
5min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1h 15min
Tartare d’œufs
35 Min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 Min
Beurre aux herbes
5min