Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pomme (la moitié d’une petite pomme) coupée en morceaux (2 cm)
- 80 g de fromage frais double crème
- 100 g de crème acidulée, toutes sortes
- 1 c. à soupe de jus d'orange
- 2 c. à café de curry en poudre, doux
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2049.2 kJ / 490 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 43.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche aux 4 fromages
45min
Mousse au thon
5min
Sauce BBQ
20 min
Riz Casimir
45min
Crêpes à la viande hachée
1h 10min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Moutarde au piment rouge et miel
Nessuna valutazione
Sauce à salade à la française
20 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1hod. 30min
Sauce bolognaise
3hod. 15min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min
Tresse bernoise
1u. 45min