Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de faisselle
- 600 g de pommes, coupées en morceaux
- 40 g de sucre vanillé maison
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1437.5 kJ / 344.7 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 243 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Crèmes aux framboises
4 Std. 25 Min
Menu light - Mousses de fromage blanc aux fruits exotiques
3u. 40min
Le vendômois
5h
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Mousse à la fraise sans œufs
3h
Courgettes farcies au canard
1 Std. 5 Min
Paris-Deauville
12h
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15min