Urządzenia i Akcesoria
Fontainebleau aux pommes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
500 g de faisselle
-
600 g de pommes coupées en morceaux
-
40 g de sucre vanillé maison
-
300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1437.5 kJ /
344.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Crème à la fraise et au yaourt
3 godz. 20 min
Crèmes aux framboises
4 godz. 25 min
Mousse de tomate au basilic
3 godz. 30 min
Paris-Deauville
12 godz.
Verrine de carottes, lentilles corail et orange
40 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min
Crème au praliné
2 godz. 20 min
Gratin de pomme au calvados
45 min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55 min
Avocat créole
25 min
Moelleux à la clémentine
1 godz. 40 min