Urządzenia i Akcesoria
Fontainebleau aux pommes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
500 g de faisselle
-
600 g de pommes coupées en morceaux
-
40 g de sucre vanillé maison
-
300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1437.5 kJ /
344.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Clafoutis aux poires et aux amandes
45 min
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3 godz. 20 min
Clafoutis léger aux pommes
50 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3 godz. 15 min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 godz. 30 min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55 min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3 godz.
Verrine à la pomme
30 min
Far aux pommes
1 godz.
Cheesecake aux pommes
3 godz. 30 min
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 godz.