Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de faisselle
- 600 g de pommes, coupées en morceaux
- 40 g de sucre vanillé maison
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1437.5 kJ / 344.7 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 243 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourteau fromager aux pêches
1h 5min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20min
Gratin de clémentine
30min
Gratin d'abricots au pralin
30min
Îles flottantes, crème à la menthe
2h 10min
Gratin poire-banane
55min
Cannelés au pamplemousse
12 godz.
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Flan pomme-cannelle
45min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2 godz. 50 min
Pasteras aux pommes
25min
Far aux pommes
1h