Sacristains aux olives et au romarin

Sacristains aux olives et au romarin

3.6 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pièces

Składniki

La pâte feuilletée
  • 250 g de beurre congelé en dés (2 cm)
  • 250 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 110 g d'eau froide
  • ½ c. à café de sel
La garniture
  • 150 g d'olives noires dénoyautées
    150 g d'olives vertes dénoyautées
  • 1 brin de romarin frais effeuillé
  • 1 jaune d'œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 0.5 g
Kalorie 171 kJ / 41 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...