Sacristains aux olives et au romarin
TM6 TM5 TM31

Sacristains aux olives et au romarin

3.4 (7 ocen)

Składniki

La pâte feuilletée

  • 250 g de beurre, congelé en dés (2 cm)
  • 250 g de farine, et un peu pour le plan de travail
  • 110 g d'eau froide
  • ½ c. à café de sel

La garniture

  • 150 g d'olives noires dénoyautées
    lub 150 g d'olives vertes dénoyautées
  • 1 brin de romarin frais, effeuillé
  • 1 jaune d'œuf

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
171 kJ / 41 kcal
Białko
0.5 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy