Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 camembert au lait cru, la croûte légèrement grattée et coupé en morceaux
- 60 g de fromage à tartiner nature
- 30 g d'amandes émondées
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 30 g de pignons de pin
- 30 g de cerneaux de noix
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 998 kJ / 238 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
Alternatywne przepisy
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Bouchées chèvre-raisin
1sa
Mises en bouche aux saveurs marines
30 dk
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5h 45min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Délice de foies au riesling
2hod. 50min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45 min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45 min
Tartinable aux radis et curry breton
20 Min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 godz. 15 min