Curry vert de porc aux aubergines

Curry vert de porc aux aubergines

3.6 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g d'échine de porc, désossée et en morceaux
  • 200 g de lait de coco
  • 250 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 450 g d'aubergines en cubes (2 cm)
  • 3 c. à café bombées de pâte de curry vert
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • 2 c. à café bombées de fécule de maïs
  • quelques feuilles de coriandre fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 1987 kJ / 475 kcal
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...