Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 cm de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g de sauté de veau
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3288 kJ / 786 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 45 g
Alternatywne przepisy
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1 Std. 20 Min
Confit de canard aux petits légumes
35min
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 Min
Carré d'agneau en croûte
55min
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Poulet au jasnières
1 Std. 25 Min
Côte de bœuf à basse température et aubergines
2 Std. 45 Min
Bœuf Stroganov
55min
Sauté de veau aux olives
1 Std.