Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'oignon rouge
- 40 g de speck, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de tomates concassées en conserve
- 75 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de gnocchi
- 40 g de Pecorino Romano, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 dk
Spaghetti o palmo
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30 dk
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 dk
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1sa 15 dk
Gnocchis à la carbonara
15 min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 dk
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
Pipe rigate gratinés
1h
Pâtes au gorgonzola
40min