Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'oignon rouge
- 40 g de speck, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de tomates concassées en conserve
- 75 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de gnocchi
- 40 g de Pecorino Romano, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Pipe rigate gratinés
1u.
Gnocchis à la carbonara
15min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Sauté de nouilles chinoises et petits légumes
45 min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Pâtes au gorgonzola
40min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min