Linguine aux champignons et aux lardons

Linguine aux champignons et aux lardons

4.1 286 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 70 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 120 g de lardons fumés
  • 250 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 10 feuilles d'estragon frais
  • 600 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 350 g de pâtes sèches type linguine

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 578 kcal / 2422 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...