Gratin de pâtes à la provençale

Gratin de pâtes à la provençale

4.5 234 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de pâtes sèches, type farfalle
    300 g
  • d'huile d'olive et 20 g pour la ratatouille
    1 filet
  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • gousses d'ail
    2
  • de tomates mûres en cubes
    300 g
  • poivron rouge en cubes
    1
  • de basilic frais ciselé
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'aubergine en cubes
    300 g
  • de courgettes en cubes
    300 g
  • de mascarpone
    1 c. à soupe
  • de mozzarella
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 461 kcal / 1954 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...