Urządzenia i Akcesoria
Sabayon à la liqueur à l'orange
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
1 - 2 oranges non traitées
-
120 g de sucre en poudre
-
30 g de liqueur à l'orange Grand Marnier par ex.
-
6 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27.3 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1466.8 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode sauce
17 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sabayon
15 min
Sabayon
15 min
Sauce béarnaise
15 min
Minestrone de fruits et crème au safran
40 min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2 godz. 45 min
Sabayon classique
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Poudre au caramel
1 godz.
Sabayon au cidre
15 min
Sauce choron
20 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min