Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 oranges non traitées
- 120 g de sucre en poudre
- 30 g de liqueur à l'orange, Grand Marnier par ex.
- 6 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1466.8 kJ / 350 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 27.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture orange & Campari
1h 35min
Sauce choron
20min
Sabayon classique
15min
Sabayon classique
15min
Gin fizz à la rhubarbe et au gingembre
Keine Bewertungen
Sabayon
15min
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Sauce béarnaise
15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon
15min
Sabayon aux raisins
15min
Sabayon de fruits exotiques
30 min