Ravioles de homard sauce Newburg

Ravioles de homard sauce Newburg

4.6 17 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

Les ravioles de homard
  • 2300 g d'eau
  • 50 g de gros sel
  • 1 homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
  • 20 feuilles à wonton rondes
  • 1 œuf battu
Le beurre de corail
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
La sauce newburg
  • 20 g d'échalote
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de carotte
  • 50 g de poireau
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 25 g de porto
  • 300 g d'eau
  • 20 g de concentré de tomate
  • 5 g de farine de blé
  • feuilles de cerfeuil frais

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 904 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 2070.3 kJ / 497.5 kcal
Tłuszcz 29.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 14.8 g
Węglowodany 36.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...