Urządzenia i Akcesoria
Huîtres de Cancale au beurre blanc
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
400 g d'eau
-
24 huîtres de Cancale
-
30 g d'échalotes coupées en deux
-
20 g de vinaigre de vin blanc
-
20 g de vin blanc sec
-
100 g de beurre salé très froid
-
gros sel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
890.8 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
963 kJ /
232.8 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sorbet poire avec morceaux
12 godz.
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13 godz.
Salade de lentilles vertes, jambon cuit et tomates confites
40 min
Moules marinières
Brak ocen
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1 godz. 35 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Beurre d'escargot
10 min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2 godz.
Sorbet pomme verte et calvados
12 godz.
Crème d'huître
35 min
Galantine de pintade foie gras noisette
13 godz.