Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 24 huîtres de Cancale
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de vin blanc sec
- 100 g de beurre salé, très froid
- gros sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 963 kJ / 232.8 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 890.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de basilic (TM5/6 Metric)
10min
Crème de tige et fleurettes de chou-fleur
45 min
Sauce soubise
30 min
Chimichurri - Sauce aux herbes argentine
3h 10min
Soupe sucrée ananas, vanille et noisettes concassées
20 min
Sorbet aux pêches et au basilic
10min
Confiture d'oignons
Brak ocen
Sauce soubise
30 min
Paillassons de pommes de terre
35 min
Nage de saint-jacques
1 godz. 20 min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min
Sauce américaine
55 min