Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de beurre mou, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 3093.3 kJ / 752.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 83.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 52.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20 min
Eton mess aux fruits rouges
2 godz. 20 min
Curd d’abricots
Brak ocen
Huile parfumée
10min
Vinaigrette au miso à l'érable
5 min
Curd de clémentine
1h
Salade de magret de canard, vinaigrette balsamique aux myrtilles
1h 35min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Œufs écossais avec salade de céleri-rave et carottes
50 min
Oeufs bénédictine à l'érable au saumon fumé
40 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min