Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de beurre mou, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 3093.3 kJ / 752.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 83.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 52.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mayonnaise bistro
5 min
Fumet de crustacés
25 Min
Gougères à la mousse de saumon
25 Std. 35 Min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
Brak ocen
Fumet de poisson
45min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1h 50min
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1h 15min
Salade de brocolis et sauce César
35min
Sauce bordelaise
45min
Miniburger mexicain, salsa pimentée à l'avocat
4u.