Urządzenia i Akcesoria
Beurre d'estragon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
150 g
Składniki
-
2 brins d'estragon frais effeuillés
-
150 g de beurre mou, coupé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
3093.3 kJ /
752.7 kcal
Tłuszcz
83.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
52.7 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min
Sauce dieppoise
35 Min
Donuts sushi
50 Min
Fumet de crustacés
25 Min
Carré d'agneau en croûte
55 Min
Daiquiri aux fraises
10 Min
Dip mexicain en couches
25 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 Std. 30 Min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 Std.
Salade d'oranges à la fleur d'oranger
15 Min