Urządzenia i Akcesoria
Beurre d'estragon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
150 g
Składniki
-
2 brins d'estragon frais effeuillés
-
150 g de beurre mou, coupé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
3093.3 kJ /
752.7 kcal
Tłuszcz
83.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
52.7 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Velouté de langoustines à la vanille
55 min
Velouté aux champignons - Poivron farci au bœuf et riz à la sauce tomate
1 godz. 5 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Fumet de crustacés
25 min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 godz. 40 min
Sauce béarnaise
20 min
Poires au vin rouge
5 godz.
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 godz. 30 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Sauce vierge
10 min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 godz. 15 min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 min