Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 1000 g de lait
- 2 - 4 œufs
- 50 - 100 g de sucre en poudre
- 10 - 20 g de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1.2 litres
- Kalorie
- 6440 kJ / 1440 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 30 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 970 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Faire sauter 200 g de poires
15 Min
Crème caramel
3h
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Crème dessert
15 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2u. 5min
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10min
Papillote de fruits
30 min
Caramel de base
25 min
Îles flottantes, crème à la menthe
2 godz. 10 min
Sauce soubise
30 min
Faire sauter 200 g d'ananas
15 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min