Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tranches de pain d'épices
- 40 g de noix de coco râpée
- 300 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 60 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de beurre demi-sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 419.8 kJ / 100.8 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 24.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rochers coco
20 min
Bonbons en gelée à la mangue
2 godz. 20 min
Sticks de meringue choco-noisettes
2h
Rochers coco
30 min
Gâteau au caramel
45 min
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Cheesecake meringué
1 godz. 30 min
Carrés gourmands au beurre de cacahuète
2h 50min
Préfou à l'ail
3h 10min
Sauce au thon
5min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Galette des Rois express
50 min