Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tranches de pain d'épices
- 40 g de noix de coco râpée
- 300 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 60 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de beurre demi-sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 419.8 kJ / 100.8 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 24.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes de fruit à la fraise
2u. 35min
Mousse chocolat-café
1 Std. 30 Min
Galette des rois chocolat et café
2h 45min
Granité au citron
3h 10min
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 godz. 40 min
Moelleux aux barres chocolatées
1 godz.
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17 Std. 15 Min
Truffes au chocolat au lait et Passion
2 godz. 25 min
Mousse aux 3 chocolats
5 Std. 40 Min
Saucisson au chocolat
6 godz. 25 min
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3 Std. 45 Min