Risotto aux saucisses et aux petits pois
TM5 TM31 TM6

Risotto aux saucisses et aux petits pois

4.3 (176 ocen)

Składniki

  • 5 chipolatas (250 g environ)
  • 40 g de parmesan
  • 1 échalote, pelée et coupée en deux
  • 30 g de beurre
  • 1 cube de bouillon de poule
    lub 1 cube de bouillon de légumes
  • 620 g d'eau
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 200 g de petits pois surgelés, non décongelés
  • 1 c. à soupe de mascarpone
  • poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2581 kJ / 619 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
37 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy