Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse

Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse

3.3 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de cerneaux de noix
  • 50 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 40 g d'olives noires dénoyautées
  • 100 g de crème fraîche épaisse
  • 400 g de pâtes sèches type rigatoni
  • 950 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g d'aubergines en fines lamelles
  • 100 g de fenouil en lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 2602 kJ / 622 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...