Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Carote arrostite
  • 1000 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
Petto d'anatra
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 rametto di rosmarino fresco
Terminare la preparazione
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 cucchiaini di cumino in polvere (opcjonalnie)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di fagioli cannellini in scatola scolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 670.6 kcal / 2805.6 kJ
Białko 48.4 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 85.4 g
Błonnik 22.2 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 468.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...