Indivia con insalata Waldorf

Indivia con insalata Waldorf

3.9 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 600 g di indivia belga
  • 20 g di zenzero candito
  • 40 g di noci pecan
  • 150 g di gambo di sedano a pezzi (5 mm)
  • 100 g di mela, qualsiasi tipo senza torsolo, in quarti
  • 1 peperone rosso (circa 150 g), senza semi, a pezzi
  • 30 g di maionese
  • 2 cucchiaini di scorza di limone tritata
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 cucchiaino di miele
  • 1 cucchiaio di timo fresco solo le foglioline
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 melagrana i chicchi
  • 10 g di erbe aromatiche a piacere, le foglioline

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 135.1 kcal / 565.1 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 333.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...