Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico

Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico

5.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
  • ½ cucchiaino di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 cucchiaino di miele
  • 2100 g di acqua
  • 50 g di vino rosso
  • 50 g di confettura di mirtilli neri
  • 1 cucchiaio di zucchero
  • 20 g di aceto balsamico
  • 300 g di insalata mista a foglie piccole
  • 100 g di crostini di pane a dadini
  • 50 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
  • 40 g di anacardi
  • 50 g di frutti rossi misti freschi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 475 kcal / 1986 kJ
Białko 20.9 g
Tłuszcz 30.7 g
Węglowodany 28.9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 546 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...