Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Insalata di cavolo al curry
50min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3 godz. 45 min
Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere
7sa 30 dk
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10 min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Scalogno brunito (250 g)
25min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min.