![Topinambur alla menta sottovuoto Topinambur alla menta sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b4735161-5778-4a47-9032-8d9f9e8194e8/Derivates/04c67914-656a-4e7b-bdbd-21480fb952d1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2 Std. 55 Min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12sa 15 dk